Om 0-14 tidsskriftet

Vi vil meget gerne have endnu flere pædagoger og andre fagfolk til at skrive til 0-14. Her er nogle tips, hvis du er interesseret:

  • Det er ikke nødvendigt fra start at sende os en færdig artikel.
  • Send hellere den idé du har – send til kr@paedagogiskforum.dk.
  • Gerne ½ side hvor du fortæller om ideen, og hvad du kunne tænke dig at skrive om.
  • Fortæl også om du har fotos, tegninger, modeller eller andet til at illustrere med.
  • Vi tager derefter kontakt til dig for at diskutere mulighederne med dig.
  • Du kan også ringe til os for at præsentere din idé – 86 18 78 88 – spørg efter Kjeld.

 

En 0-14 årgang består altid af fire numre med hver sit overordnede tema. Hvis din artikel kan rubriceres under ét af disse temaer, er det en fordel, men vi bringer dog også nogle gange artikler “udenfor tema”.

 

I 2022 er disse temaer planlagt (deadline er angivet i parantes men send gerne lidt før denne dato):

0-14 nr. 1-2022:

Nye ideer og ny inspiration til –> personalets samarbejde

Uden et velfungerende personalesamarbejde er det næsten umuligt at lave god og sammenhængende pædagogik. Dette temanummer præsenterer andre måder at kommunikere på, udveksle informationer, have sprudlende møder, – trives med sit arbejde!

 

0-14 nr. 2-2022:

Nye ideer og ny inspiration til –> forældresamarbejdet

Forældresamarbejde kommer nogle gange til at handle om alt andet end det helt centrale: At forældrene skal være trygge ved at afleveres deres barn. Dette temanummer præsenterer gode afleveringer og afhentninger, nødvendige informationssystemer, alternative samarbejdsformer, – glade forældre der støtter deres personale!

 

0-14 nr. 3-2022:

Nye ideer og ny inspiration til –> lederens arbejde

Nogle gange får lederen så mange arbejdsopgaver, at der breder sig en følelse af, at ingen af dem klares helt godt. Dette temanummer præsenterer måder at prioritere sine opgaver og smide nogle ud, løse andre bare ’nødvendigt’ og lave de vigtige opgaver godt. Mange ledere giver gode ideer og inspiration videre! – så det bliver sjovt og givende at være leder

0-14 nr. 4-2022:

Nye ideer og ny inspiration til –> de pædagogiske læreplaner

Til den tid har vi haft de nye læreplaner i 4 år og vi spørger: Hvor langt er I? Hvad kan I give videre til andre institutioner med den erfaring, I har nu? Mange dagtilbud vil byde ind med flere konkrete ideer til de 6 læreplanstemaer og til at få læreplanen til at fungere som nyskaber og inspirator i dagtilbuddet -> den skal skabe glade børn og ansatte!

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]