0-14: Hele årgang 2014

0-14: Hele årgang 2014-0

0-14: Hele årgang 2014

308,00 kr. (385,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

1-2014: Anerkendende pædagogik og inklusion, version 2.0

Vi har arbejdet med anerkendelse og inklusion i mange år efterhånden. Hvor er vi i dag? Vi undersøger indhold og former, pædagogikken er nået til i en række institutioner og vi undersøger, hvordan begreberne overhovedet skal forstås anno 2014, også med en kritisk vinkel. Mange eksempler og meget teori up-todate. Læs indholdsfortegnelsen.

2-2014: Børn, motorik, sansning, bevægelse

Vi er på vej forbi det med, at pædagogik næsten kun er røv-i-sædet orienteret. Dette nummer af 0-14 inviterer indenfor i en lang række institutioner, hvor den står på masser af bevægelse og hvor sjov, sundhed, læring og motorik ses som en enhed. Vi refererer teorier, der underbygger denne praksis, sammen med mange konkrete ideer man kan bruge i sin institution. Læs indholdsfortegnelsen.

3-2014: Pædagogiske forløb ud fra emner

Vi viderebringer ideer og forslag til forløb, som både kan være meget spontane og kortvarige og mere planlagte og længerevarende. Når børn og voksne arbejder med bestemte emner og temaer, stimuleres nysgerrighed, erfaringer og indsigt. Nogle forløb beskrives meget detaljeret, så andre kan lade sig inspirere af dem.

4-2014: Børns sprog

Vi sætter fokus på et moderne sprogmiljø og på, hvordan børn udvikler deres sprog, både mundtligt og skriftligt! Nyere sprogteorier og mange eksempler fra forskellige institutioner om sprogudvikling i praksis – også når der er tale om sproglige problemer. Og gode råd om pædagogisk tackling af det til tider barske sprog fra og mellem børnene.

Yderligere information

Vægt 0,95 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]