0-14: Abonnement 2015

0-14: Abonnement 2015-0

0-14: Abonnement 2015

308,00 kr. (385,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

0-14 i 2015 Fire nye, spændende temaer. Praksisforslag, metoder og teorier – med udveksling fra institution til institution. Uundværlig inspiration til daglig praksis. Nemt at læse – vælg selv mellem de cirka 20 artikler i hvert temanummer.

1/2015: Forældresamarbejde – metoder og principper Forældrene ’fylder’ mere og mere i institutionerne. Dels via godt og produktivt samarbejde med dem, dels via deres ønsker og stigende krav. I dette nummer af 0-14 kan du læse artikler om, hvordan forskellige institutioner har bygget deres samarbejde op og hvordan de ’tackler’ moderne forældre.

2/2015: Leg for livet Læring er godt og vigtigt men leg er for en stor del børnenes liv og der hvor de udvikler sig selv og deres kreativitet. I dette nummer af 0-14 kan du læse om legen i mange forskellige institutioner og om den måde, det indgår i institutionernes dagligdag. Mange eksempler og masser af inspirationer til det pædagogiske arbejde. Leg er desuden uundværlig i læring.

3/2015: Didaktik i daginstitutionen – hvordan børn lærer Børn lærer, også i institutionerne, men dér lærer de ikke på samme måde som i ’skole og undervisning’ men via eksperimenter, brug af IT-redskaber, nysgerrige undersøgelser. Derfor eftersøger vi en ’didaktik for daginstitutioner’ Dén får du i 0-14, med mål-eksempler du kan bruge til noget og masser af praksisforslag, der også viser, at læring overvejende sker via leg.

4/2015: Børns krop, følelser og seksualitet – * viden * voksenholdninger * regler i institutionen Børns seksualitet er ikke som voksnes og derfor er det utrolig vigtigt at have viden om udviklingen af deres krop, følelser og seksualitet og at vi taler åbent om det. De mange ’sager’ har også ført til en lang række mere eller mindre problematiske regler i en del institutioner. Eksempler, analyser og konkrete forslag i dette nummer af 0-14!

Yderligere information

Vægt1,5 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

    Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

    Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
    bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

    Allerede bruger, men glemt dit kodeord?