0-14: Hele årgang 2010

0-14: Hele årgang 2010

276,00 DKK (345,00 DKK inkl. moms)

Varenummer (SKU): A00026 Varekategorier: ,

Produktbeskrivelse

1-2010 Mad og madpædagogik Ideer og inspiration – flere dagtilbud og SFO’er beskriver deres praksis med madordning. Der er fokus på både, hvordan man spiser, hvad man spiser, selvlavet eller udefra, hvad synes forældrene, madpakkerne, eftermiddagsmåltiderne. Børns inddragelse i måltidet – måltidets pædagogik. Sundhed anno 2010 – om at finde rundt i de mange gode råd og vejledninger. Læs indholdsfortegnelsen.

2-2010 Børns hjerner Hjerneforskere skriver om den nyeste viden om barnets hjerne og den neurologiske udvikling. Pædagoger skriver om, hvad denne viden kan betyde for arbejdet i dagtilbud og SFO. Om den pædagogiske praksis og børns hjerner – for eksempel med hensyn til sprog og motorik. En ”grundbog over børns hjerner” og den tilhørende pædagogik. Læs indholdsfortegnelsen. 

3-2010 Børn med særlige behov – hvem er de – hvad gør vi Hvem er de og hvad kalder vi dem – der er mange betegnelser. Hvor mange er de – hvordan opdager vi dem – hvad gør vi derefter. Hvad virker – vi ved faktisk noget om, hvad der virker – vi skal lære at bruge det! Eksempler på pædagogisk arbejde med børn, der har særlige behov – handleplaner, metoder, materialer. Hjælp udefra, fra specialister og tværfagligt samarbejde, samt samarbejdet med forældrene. Læs indholdsfortegnelsen. 

4-2010 Pas på legen! Legeteorier – Leg og udfoldelse – Hvad ved vi om leg. Hvad er det børn leger og hvordan leger børn i forskellige aldre i dag. Hvad gør legen ved dem? Hvad gør de ved legen? Hvad betyder den for deres liv og udvikling? Ideer og inspiration – forskellige dagtilbud og SFO beskriver legens indhold og udseende hos dem. De voksnes roller i og omkring legen. Læs indholdsfortegnelsen. 

Yderligere information

Vægt 1 kg