0-14: Hele årgang 2012

0-14: Hele årgang 2012

276,00 DKK (345,00 DKK inkl. moms)

Varenummer (SKU): A00030 Varekategori:

Produktbeskrivelse

1-2012 Inklusion og børnefællesskaber Flere institutioner beskriver, hvordan de i praksis arbejder med inklusion! Metoder, fremgangsmåder, eksempler. Samtidig artikler der rydder op i begreberne – hvad er inklusion egentlig. Samt om forebyggelse af mobning og om vi også får inkluderet personale og forældre. Kort sagt: inklusion i teori og praksis. Læs indholdsfortegnelsen.

2-2012 Pædagogiske læreplaner, version 2.0 Vi har i 2012 otte års jubilæum på arbejdet med læreplaner. Læs her eksempler på forskellige opdaterede udgaver af læreplaner i institutioner og kommuner. Få inspiration til egne planer, dokumentation, evaluering, tilbagemeldinger, det konkrete arbejde og til hvordan personalet internt organiserer dette. Kort sagt: hele processen, nye beskrivelser, konkrete ideer. Læs indholdsfortegnelsen.

3-2012 It i institutionen Stort set alle institutioner har i dag pc’ere til både administration, information, kommunikation og til børnenes brug. Læs i dette temanummer om, hvordan forskellige institutioner og kommuner har grebet det an og få ideer til egen brug af de moderne medier. Kort sagt: it både for leder, personale, forældre og børn. Læs indholdsfortegnelsen.

4-2012 Ledelse af dagtilbud – nye udfordringer Det er noget helt andet at være leder i dag end for 5-10-15 år siden. Læs her om de nye organiseringer af ledelse, udfordringerne, de nye lederopgaver, metoder, og også om hvordan ledere må lære at tage vare på sig selv (hver anden har stress i en eller anden grad). Kort sagt: rundt om den nye ledelse, om lederpersonen og om samspillet med personalet. Læs indholdsfortegnelsen.

Yderligere information

Vægt 0.999 kg