0-14: Hele årgang stud. 2014

0-14: Hele årgang stud. 2014

212,00 DKK (265,00 DKK inkl. moms)

Varenummer (SKU): A00035 Varekategorier: ,

Produktbeskrivelse

1-2014: Anerkendende pædagogik og inklusion, version 2.0 Vi har arbejdet med anerkendelse og inklusion i mange år efterhånden. Hvor er vi i dag? Vi undersøger indhold og former, pædagogikken er nået til i en række institutioner og vi undersøger, hvordan begreberne overhovedet skal forstås anno 2014, også med en kritisk vinkel. Mange eksempler og meget teori up-todate. Læs indholdsfortegnelsen.

2-2014: Børn, motorik, sansning, bevægelse Vi er på vej forbi det med, at pædagogik næsten kun er røv-i-sædet orienteret. Dette nummer af 0-14 inviterer indenfor i en lang række institutioner, hvor den står på masser af bevægelse og hvor sjov, sundhed, læring og motorik ses som en enhed. Vi refererer teorier, der underbygger denne praksis, sammen med mange konkrete ideer man kan bruge i sin institution. Læs indholdsfortegnelsen.

3-2014: Pædagogiske forløb ud fra emner Vi viderebringer ideer og forslag til forløb, som både kan være meget spontane og kortvarige og mere planlagte og længerevarende. Når børn og voksne arbejder med bestemte emner og temaer, stimuleres nysgerrighed, erfaringer og indsigt. Nogle forløb beskrives meget detaljeret, så andre kan lade sig inspirere af dem. 

4-2014: Børns sprog Vi sætter fokus på et moderne sprogmiljø og på, hvordan børn udvikler deres sprog, både mundtligt og skriftligt! Nyere sprogteorier og mange eksempler fra forskellige institutioner om sprogudvikling i praksis – også når der er tale om sproglige problemer. Og gode råd om pædagogisk tackling af det til tider barske sprog fra og mellem børnene. 

Yderligere information

Vægt 0.95 kg