10 mellemformer – Veje til bæredygtige og inkluderende læringsfællesskaber

10 mellemformer

10 mellemformer – Veje til bæredygtige og inkluderende læringsfællesskaber

239,20 kr. (299,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

10 mellemformer

– Veje til bæredygtige og inkluderende læringsfællesskaber

 

Mellemformer er et dynamisk begreb og en pædagogik, som stadig er under udvikling. Bogen er i sig selv en mellemform og et bud på at sætte ord på det foranderlige og levende begreb mellemformer.

10 mellemformer giver inspiration til, hvordan skolen i praksis kan indarbejde mellemformer i læringsmiljøet og derved skabe forudsigelige, trygge og strukturerede rammer, der inkluderer alle børn.

Bogens kapitler baner vej til 10 både velkendte og nye, uslebne mellemformer. De væver sig ind i hinanden, og derfor kan de bruges sammen og på kryds og tværs. Forfatterne lægger også op til, at man afprøver og videreudvikler dem til nye former på den enkelte skole.

De 10 mellemformer er: Nest-pædagogik * Co-teaching * Fysiske rammer * Faglig stolthed *Forældresamarbejde * Bære-, være- og læredygtighed * Dialogiske kompetencer * Kreativ mediation * Den kreative platform * Vedholdenhed.

10 mellemformer henvender sig til lærere, pædagoger, pædagogiske ledere, PPR og andre professionelle på skoleområdet samt studerende.

Stine Clasen og Christina Baluna Hostrup er pædagogiske konsulenter på børne- og ungeområdet i Aarhus Kommune. De har over 25 års erfaring med at udvikle og gennemføre faglige indsatser og inkluderende fællesskaber på skoler og i institutioner og har været med til at indføre Nest-pædagogikken i Danmark.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
  • Forfatter: Stine Clasen, Christina Baluna Hostrup
  • År: 2023
  • Sidetal: 160
  • Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]