Blik for samspillet

blik for samspillet

Blik for samspillet

– reflekterende dialoger om hverdagens samspil i dagtilbud

319,00 kr. (398,75 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Blik for samspillet

Udkommer 20/08-2020

Hverdagen i en pædagogisk praksis med børn er vigtig, kompleks og kræver omtanke.
Samspillene i hverdagen udgør grundlaget for jeres praksis, og de utroligt mange samspil med børn, forældre og kolleger påvirker, udvikler og understøtter de vigtige relationer.
Med denne bog får I en håndsrækning til at skærpe jeres blik for samspillet.
Bogen indeholder over 100 praksisfortællinger, hvoraf de 35 er visuelle samspilssituationer – som tegningen med Laurits og Eva på forsiden. Tegningerne indfanger hver især nogle genkendelige, finurlige, eftertænksomme og dilemmafyldte hverdagssamspil.
De er inddelt i fem vigtige fokusområder, som jer, der arbejder i dagtilbud, har indflydelse på, er en del af og har ansvar for: Følelser, Mestring, Sprog, Forældresamarbejde og Personalesamarbejde.
Bogen støtter jer I at sætte tiden i stå for en stund og forstørre hverdagens samspil, og med bogens spørgeramme ved hånden guides I til at være nysgerrige på jer selv og hinandens perspektiver, have reflekterende dialoger og sammen evaluere og udvikle jeres egne samspil og relationer.
Bogen er henvendt til jer, der er pædagogiske praktikere og ledere, og som hver dag gør en forskel for børnene, deres forældre og hinanden i jeres dagtilbud.
Bogen er skrevet af kandidat i pædagogisk psykologi og supervisor Sofie Henriksen samt børnepsykolog og forfatter Margrethe Brun Hansen. Sagt om bogen
‘Forfatterne bidrager til at styrke læserens indsigt i mennesker – store som små – og vores relationer til hinanden, og samtidig beriges man af, at bogen er både fængende, rørende og praktisk anvendelig.’ – Fra bogens forord af Louise Klinge

Yderligere information

Vægt0,9 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

    Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

    Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
    bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

    Allerede bruger, men glemt dit kodeord?