Børneverdenskort

Børneverdenskort

– med dansk tekst

158,40 kr. (198,00 kr. inkl. moms)

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Dette kort er PT udsolgt og genoptryk er ikke specificeret hvornår det bliver muligt. Men det kommer igen – bare ukendt tidspunkt.

Et farverigt Børneverdenskort med dansk tekst.

Verdenskortet er trykt på glittet papir, og med mange flotte sjove og stemningsfulde illustrationer, som fanger børns opmærksomhed, så de går på opdagelse på verdenskortet.

Hvert dyr, menneske og seværdighed, som er vist på kortet, har et nummer, og øverst på kortet får man en forklaring på hvilket dyr eller hvilken begivenhed der er tale om.

Eksempelvis ses en flot isbjørn (8) ved Grønland, vi får at vide at strudsen lever i Zambia, og opdager ved nærmere eftersyn, at skyerne er tegnet som vrede, når det regner og tordner.

Der er 450 forskellige henvisninger til de mange illustrationer.

Giv barnet og den voksne et verdenskort så de sammen kan udforske hvilke dyr som bor hvor, hvor næste rejse skal gå til og hvilke dyr og bygninger der var i det land i netop har besøgt.

En rigtigt god gave til de hyggelige stunder – nu når vi bevæger os inden for i huset (det har vi gjort meget i sommer hvor solen og varmen udeblev).

Yderligere information

Vægt 0,700 kg
Størrelse 100 × 70 cm

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]