Børns sprogtilegnelse – sprogudvikling hos danske børn i alderen 0-6 år

Børns sprogtilegnelse – sprogudvikling hos danske børn i alderen 0-6 år

319,20 kr. (399,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Børns sprogtilegnelse

– sprogudvikling hos danske børn i alderen 0-6 år

er en forskningsbaseret grundbog i sproglig udvikling hos børn i alderen 0-6 år. Med grundlag i sprogvidenskab, psykologi og pædagogik giver bogen en samlet indføring i børns sprogtilegnelse og præsenterer børns sproglige udvikling som en integreret del af deres kognitive og sociale udvikling.

Bogen giver en nuanceret forståelse af processer og faktorer i både typiske og atypiske udviklingsforløb og viser, hvordan indsigterne fra den nyeste danske og internationale forskning kan anvendes i den daglige pædagogiske praksis.

Bogen behandler emnerne tilegnelse af sproglyde, ord og grammatik, sprog og begrebsdannelse, sprog i hjernen, pragmatik og social kommunikation, flersproget sprogtilegnelse, stammen, hørenedsættelse, udviklingsmæssige sprogforstyrrelser, autisme, sprogtestning, sprogmiljø og sprogstimulering.

Børns sprogtilegnelse kan anvendes som grundbog på pædagog­uddannelsen og de pædagogiske diplomuddannelser Logopædi (talepædagog), Børns sprog og Dansk som andetsprog og som indføring i sprogtilegnelsesforskningen for studerende på Audiologopædi, Lingvistik, Interkulturel pædagogik og dansk som andetsprog, Audiologi, Pædagogik samt Psykologi.

Bogen er desuden et nyttigt redskab for pædagoger og andre, der arbejder med børn i dagpleje, vuggestue, børnehave og børnehaveklasse.

Yderligere information

Vægt 1,2 kg
  • Forfatter: Laila Kjærbæk og Ditte Boeg Thomsen
  • År: 2021
  • Sidetal: 376
  • Forlag: Frydenlund Academic

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]