Børn skriver til børn om skilsmisse

Børn skriver til børn om skilsmisse

Børn skriver til børn om skilsmisse

20 skilsmissebørn i alderen 9-15 år skriver om de tanker og den smerte og sorg, det er, når far og mor ikke kan finde ud af det sammen, og skilsmisse er en realitet.

159,20 kr. (199,00 kr. inkl. moms)

Ikke på lager

Beskrivelse

20 skilsmissebørn i alderen 9-15 år skriver om de tanker og den smerte og sorg, det er, når far og mor ikke kan finde ud af det sammen, og skilsmisse er en realitet. Det er beskrivelser af en tilværelse som – for en tid – er gået i stykker. Det er følelser som ensomhed, svigt, vrede, afmagt, angst, jalousi, skyld og loyalitet vi får beskrevet af disse børn og unge, som med stort nærvær og i et forståeligt og ligefremt sprog formår at formidle alle de kaotiske følelser, som en skilsmisse ofte medfører. Mange skriver om drømmen om, at forældrene igen kan finde sammen, så familien atter samles. Nogle er nået så langt, at de har fundet en accept af, at dette ikke sker, og det har givet plads til positive følelser som glæde over, at det kan lade sig gøre igen at få en god dagligdag, selv om den er blevet anderledes end forventet. Det er især i de tilfælde, hvor forældre efter skilsmissen forstår at trække på samme hammel, at børnene igen kommer til at opleve en meningsfuld og god dagligdag. For nogle har skilsmissen betydet nye papforældre, bedsteforældre og halvsøskende, hvilket ligefrem af nogle opleves som en gevinst. Bogen er først og fremmest tænkt til brug for andre skilsmissebørn i samme alder. Men den vil utvivlsomt være yderst relevant for forældre, for lærere og andre voksne, der har omgang med børn. Læses teksterne af både børn og forældre, vil de være gode som oplæg til en snak om, hvordan skilsmissen er forløbet i ens egen familie. Teksterne vil også være meget anvendelige som oplæg i skolesammenhænge.

Yderligere information

Vægt 0,35 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]