Dagen

Dagen

Dagen

215,20 kr. (269,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Dagen

udkommer 14/2/2023

Noget så svært og nødvendigt som en billedbog om børnedepression er det lykkedes at skabe: 

 
”Dagen er klar. ’Kom nu,’ siger Dagen og bakser med lyset, rumsterer i værelset, buldrer fra hjørnet. ’Op og slå på tromme,’ råber Dagen, men Po magter ikke at tromme, magter ikke vinduets lys, magter ikke lyde, ikke stemmer, magter ikke endnu en dag som Dagen i går, som Dagen før den.” 
 
“Smil til Dagen, og Dagen smiler til dig,” siger Far. “Dagen bliver, hvad du gør den til,” siger Mor. “Du må blive venner med Dagen,” siger Mormor. Det er nemt for dem at sige, de ved ikke, hvor tung Dagen er for Po. Alligevel viser det sig, at Po kan blive venner med Dagen.
 
Norske Gro Dahle er kendt for sin nænsomme behandling af svære følelser hos børn i bl.a. bøgerne SilkesødVrede mandAkvariumSesam Sesam og Grævlingedage. De to sidstnævnte samt Dagen er illustreret af hendes datter, Kaia Dahle Nyhus, der foruden at være illustrator også selv er forfatter til en række bøger, bl.a. Hvor blev mor af, Verden sagde ja og senest Hvorfor det?

Yderligere information

Vægt 0,6 kg
  • Forfatter: Gro Dahle
  • År: 2023
  • Sidetal: 48
  • Forlag: Jensen & Dalgaard

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]