Den lille bog om mareridt

Den lille bog om mareridt

– Sådan slipper du af med dit mareridt

119,20 kr. (149,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Mareridt – gå væk
Alle hader mareridt, for det er noget, enhver helst er fri for. Men mareridt er en normal del af børns udvikling, så vi må forholde os til dem. Og sammen med børnene bekæmpe dem. For de kan bekæmpes – og overvindes.
Den lille bog om mareridt er for børn i alderen 5-9 år og indeholder opskriften på, hvordan mareridt kan behandles og besejres. Meningen er, at barn og forælder skal læse den sammen. Bogen indeholder en række sjove og hyggelige opgaver, som barnet skal lave, gerne hjulpet af forælderen. Mens de hygger sig med bogen, får barnet behandlet sit mareridt og lærer samtidig, hvordan det fremover kan bekæmpe mareridt, hvis de skulle komme tilbage.
Lise Andersen er forfatter til bogen, som hun har udtænkt i kraft af sin uddannelse som autoriseret psykolog og specialist i børnepsykologi. Hun har 20 års erfaring i psykologisk behandling af børn, unge og familier.
Den lille bog om mareridt benytter teknikker fra den psykologiske behandling, som på en legende måde er tilpasset børn. Bogen findes også i en engelsk version.

Yderligere information

Vægt 0,16 kg
  • Forfatter: Lise Andersen
  • År: 2018
  • Sidetal: 32

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]