Den nødvendige opdragelse

Den nødvendige opdragelse

Den nødvendige opdragelse

Er opdragelse nødvendig?

199,20 kr. (249,00 kr. inkl. moms)

På lager

Beskrivelse

Den nødvendige opdragelse

– er opdragelse nødvendig?

Hvad er børneopdragelse i dag? Ikke kæft, trit og retning. Ikke smæk og lussinger. Men hvad er det så? Og hvordan skal opdragelsen gribes an? Det giver John Aasted Halse i denne bog et kvalificeret og kærligt bud på.

Kærlighed, omsorg og anerkendelse udgør fundamentet i al opdragelse, men forudsætter også krav, ansvar og tydelige voksne, der viser, hvor deres egne grænser går. Børn skal lære, at hvis vi skal leve sammen, så må der være nogle spilleregler. Vi skal ikke udelukkende opdrage børnene for deres egen skyld, men også for fællesskabets skyld, lyder det bl.a. fra forfatteren, der i sin konsultation og som foredragsholder har fået mange bud på, hvad god opdragelse er – og rigtig mange spørgsmål fra frustrerede forældre.

Bogen er delt op i tre: ´Opdragelsens grundlag´, ´Klassiske opdragelsestemaer´ og ´Opdragelse i praksis´ herunder med emner som: Familien – den sociale rugekasse Vær en autoritet uden at være autoritær Grænser eller ej? At opdrage søskende Mobiltelefon Kampen ved spisebordet Når bedsteforældrene opdrager Opdragelse i den skilte familie I dagtilbud og skole.

Bogen henvender sig først og fremmest til forældre, pædagoger og lærere, men kan også – forhåbentlig med udbytte – læses af bedsteforældre og andre interesserede voksne. John Aasted Halse er børnepsykolog og tidl. formand for Børns Vilkår. Han er forfatter til en lang række bøger.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
  • Forfatter: John Aasted Halse

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]