Det gode liv – mere end dig selv

Det gode liv - mere end dig selv

Det gode liv – mere end dig selv

Det gode liv har man diskuteret til alle tider, men at alle i samfundet skal finde deres egen særlige vej i livet, er dét, der er særligt for vor tid.

119,20 kr. (149,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Hvad er det gode liv? Det er svært at svare på! På den anden side er det i dag et krav, at vi hver især kan give et bud. Det gode liv har man diskuteret til alle tider, men at alle i samfundet skal finde deres egen særlige vej i livet, er dét, der er særligt for vor tid. Selvom vi ikke dagligt tænker over, hvad det gode liv er, så står vi hele tiden overfor fordringen om at realisere det. Gifter man sig med den forkerte, kan man ikke give et familiært eller kirkeligt pres om et hurtigt bryllup skylden. Det betyder også, at vi kan føle en moralsk forpligtigelse til at lade os skille, hvis partneren begrænser vores livsudfoldelse. Ellers spilder vi vores liv! Til undersøgelse og diskussion af det gode liv har vi indbudt en række forskere og tænkere. Fokus er på forholdet mellem individers søgen efter et godt liv og større kategorier end individet selv. Vi må på den ene side ikke glemme, at det er individer med specielle ønsker og behov, der skal leve det gode liv. Men individerne må nødvendigvis belyse og forstå mulighederne herfor i forhold til noget ‘mere end dem selv’. Dette ‘mere’ kan fx forstås som parforholdet og familielivet, naturen, arbejdsfællesskaber, pædagogisk dannelse, noget æstetisk, etisk eller religiøst.

Yderligere information

Vægt0,65 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

    Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

    Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
    bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

    Allerede bruger, men glemt dit kodeord?