Det indre lederskab

Det indre lederskab

180,00 kr. (225,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Bogen indeholder bud på en ny samarbejdsform, der tilgodeser både de øgede krav til effektivitet samt den følelsesmæssige side af det at være et menneske i udvik-ling.

Ideen er, at medarbejderne skal kunne samarbejde på tværs af grupperinger i organisationen for at løse specifikke problemer, som man er fælles om.

De nye enheder arbejder selvforvaltende og alle inddrages, hvilket øger medansvarligheden.

Dette giver større indblik i og forståelse for virksomheden og dermed øget bevidsthed om ens egen rolle i organisationen til gavn for alle parter.

Da erhvervslivet har en central rolle i forhold til den almene menneskelige trivsel, er formålet at skabe en platform for ny udvikling i organisationerne, der samtidig kan generere nye ressourcer hos de ansatte – og dermed firmaet.

Bogen skaber, via en sammenhængende kæde af teorier og modeller, et godt overblik over empower-ment-processerne og er derfor et godt værktøj for alle, der arbejder med at øge graden af selvforvaltning i erhvervslivet.

Yderligere information

Vægt0,520 kg
 • Forfatter: Sebastian Nybo
 • År: 2016
 • Sidetal: 269
 • Forlag: Forlaget Origo

Relaterede produkter

Login

Registrering

  Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

  Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
  bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

  Allerede bruger, men glemt dit kodeord?