Eksistentiel ledelse

Eksistentiel ledelse

– en guide til personligt lederskab

200,00 kr. (250,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Vejen til et stærkere personligt lederskab går først og fremmest gennem en forståelse af den menneskelige eksistens. Eksistentiel filosofi peger på, at vi som mennesker er underlagt nogle grundvilkår som frihed, forbundethed, ensomhed, tid, krop, meningsløshed og død. Det er grundvilkår, der ofte bliver sat på spidsen i ledelse.

Eksistentiel ledelse er en guide til at undersøge og forstå, hvordan grundvilkårene påvirker dit konkrete lederskab, og hvem der som menneske og leder. Bogen hjælper derigennem med at finde svar på nogle af de største ledelsesudfordringer, herunder hvordan du:

Bliver autentisk
Skaber mening i arbejdet
Håndterer forandringer
Styrker relationerne
Mindsker ensomheden
Lægger strategier
Tager ansvar
Træffer beslutninger
Får mere tid i en accelererende kultur
Håndterer afslutninger såsom afskedigelser.

I bogen indgår en lang række cases og personlige fortællinger fra ledere i offentlige og private virksomheder som Københavns Universitet, TORM, Arbejdernes Landsbank, LEGO, e-nettet, Bankernes Kontantservice (BKS), Halsnæs Kommune og Privathospitalet Danmark.

Eksistentiel ledelse henvender sig til alle ledere, der ønsker at styrke deres personlige lederskab, og er desuden skrevet til brug på ledelsesuddannelser og -kurser.

Yderligere information

Vægt0,450 kg
 • Forfatter: Mette Vesterager
 • År: 2017
 • Sidetal: 210
 • Forlag: HansReitzels

Relaterede produkter

Login

Registrering

  Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

  Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
  bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

  Allerede bruger, men glemt dit kodeord?