Empowerment på dansk

Empowerment på dansk

Empowerment på dansk

I denne bog konstaterer forfatterne, at empowerment tager sit udgangspunkt i troen på menneskers muligheder for at tilkæmpe sig magt over deres eget liv samt en kritisk forståelse af samfundet og dets måde at forvalte sin magt på.

272,00 kr. (340,00 kr. inkl. moms)

Ikke på lager

Beskrivelse

I Empowerment på dansk konstaterer forfatterne, at metoden empowerment tager sit udgangspunkt i troen på menneskers muligheder for at tilkæmpe sig magt over deres eget liv samt en kritisk forståelse af samfundet og dets måde at forvalte sin magt på. Disse udgangspunkter sættes ind i en teoretisk sammenhæng. Den teoretiske sammenhæng kobles igennem bogens kapitler sammen med konkret praksis, hvilket gør den spændende for såvel den teoretiske diskussion som for den praktiske gennemførelse af empowerment i social- og sundhedssektoren. Bogen er således blevet til i et tæt samarbejde mellem forfatternes studier af metoden og deres egen deltagelse i projekter, hvor empowerment har været grundlaget for projekternes gennemførelse. Empowerment på dansk henvender sig til alle, der arbejder i en professionel relation til andre, det vil sige alle i den offentlige sektor.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]