En families liv med autisme og ADHD – fra børnehave til bosted

En families liv med autisme og ADHD

En families liv med autisme og ADHD – fra børnehave til bosted

215,96 kr. (269,95 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

En families liv med autisme og ADHD

– fra børnehave til bosted

Hvordan får man en familie til at fungere, når ens barn har infantil autisme og derudover får konstateret ADHD?

Bogen her følger Frederik, fra han er fem år, til han som 21-årig flytter hjemmefra. Frederiks mor, Dorthe Ørsig, fortæller om alle de tiltag, hun har lavet for at hjælpe sin søn bedst muligt igennem hverdagen og livet. For hvordan får man bedst muligt sit barn til at sidde stille ved frisøren, spise sin madpakke og give sin søster plads? Og hvordan håndterer man, at han bliver teenager og snart voksen og derfor skal lære at være mere selvstændig?

En families liv med autisme og ADHD er fuld af konkrete råd og tips til andre familier i samme situation. Små belønninger, KAT-kassen, Boardmaker, ‘trappen’ og en god portion kærlighed og tålmodighed har hjulpet Frederik og hans familie.

Bliv inspireret og find den hjælp, der passer til lige netop din familie, hvis I også har børn med autisme, ADHD eller andre særlige behov.

Dorthe Ørsig er fotograf, forfatter, lærer og familiebehandler. Hun holder foredrag om autisme og familieliv. Hun er mor til Frederik, der har autisme og ADHD, og Freja.

Yderligere information

Vægt0,7 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

    Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

    Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
    bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

    Allerede bruger, men glemt dit kodeord?