Forældresamarbejde om hjemmelæringsmiljøer

Kort & godt om TILKNYTNING

Forældresamarbejde om hjemmelæringsmiljøer

275,00 kr. (343,75 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Forældresamarbejde om hjemmelæringsmiljøer

Udgives 06-10-2021

formidler viden og erfaringer fra både forskning og praksis om, hvorfor hjemmelæringsmiljøer er en væsentlig del af det samlede forældresamarbejde, hvad begrebet dækker over i en professionel kontekst, og hvordan samarbejdet kan gribes an i praksis.

Forældresamarbejde har traditionelt set haft fokus på de forældrerettede aktiviteter, der foregår i dagtilbuddet. Forskning viser imidlertid, at det gavner børnene, når samarbejdet udvides til også at omfatte børnenes læring derhjemme.
Det handler ikke om at give forældrene lektier for eller blande sig i opdragelsen, men om at inddrage forældrene i børnenes udvikling og læring og vise, hvordan det også kan understøttes derhjemme. Det handler samtidig om at inddrage forældrenes værdifulde input i det pædagogiske arbejde i dagtilbuddet.
Bogens formål er at give nogle bud på, hvordan dagtilbud kan skabe et gensidigt, respektfuldt samarbejde med forældre om hjemmelæringsmiljøer på en måde, der hjælper til at fremme alle børns trivsel, læring, udvikling og dannelse.
  • Forfatter: Kristina Avenstrup, Bodil Høyer Damsgaard, Stine Elverkilde (red.), Sine Hudecek, Maibritt Iversen, Suzanne Krogh, Betina Byriell Larsen, Justin Markussen-Brown, Søren Smidt og Brenda Taggart
  • År: 2021
  • Sidetal: 186
  • Forlag: Dafolo A/S

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]