Forvandlende fortællinger – og fabler, der kan afhjælpe børns udfordrende adfærd

Forvandlende fortællinger

Forvandlende fortællinger – og fabler, der kan afhjælpe børns udfordrende adfærd

220,00 kr. (275,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Forvandlende fortællinger

– og fabler, der kan afhjælpe børns udfordrende adfærd

Denne vigtige samling af forvandlende fortællinger tilbyder fortællemedicin som en kreativ strategi til forældre, lærere, pædagoger og rådgivere. At få fortalt den rigtige historie på det rigtige tidspunkt kan hjælpe børn med at overvinde udfordringer og ændre adfærd. Alle historierne tager udgangspunkt i en uønsket eller ubalanceret situation eller adfærd, som gennem brug af metaforer og fantasifulde fortællerejser føres hen imod mere ønskværdige løsninger.

Fortællingerne er alfabetiseret med titler og ord, der beskriver den adfærd, som fortællingerne tager udgangspunkt i og forvandler: Angribende, bange, dominerende, generte, m.fl. Nogle af historierne er fulde af humor, mens andre er mere seriøse.
Fortællingerne kan fortælles, tilpasses, laves om til hjemmelavede billedbøger eller dukketeater eller bruges til nye, kreative fortællinger. Susan Perrows seneste undersøgelser og eksperimenter har ført til tilblivelsen af denne bog som en opfølgning på hendes bestseller Healing Stories for Challenging Behaviour og Therapeutic Storytelling.
Susan Perrow er Master in Education, australsk forfatter og fortæller og arbejder med “fortællemedicin”. Hun har mange års erfaring med at undervise i og skrive terapeutiske fortællinger. Hun rejser rundt i hele verden, holder foredrag og afholder skriveworkshops og seminarer for lærere, forældre og terapeuter.
Bogen er trykt bæredygtigt og miljøvenligt i Danmark.

Yderligere information

Vægt0,5 kg
 • Forfatter: Susan Perrow
 • År: 2022
 • Forlag: Blue Pearl Books

Relaterede produkter

Login

Registrering

  Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

  Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
  bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

  Allerede bruger, men glemt dit kodeord?