Gyldendals store kogebog

Gyldendals store kogebog-0

Gyldendals store kogebog

Bogen er den ultimative danske grundkogebog med næsten 3000 opskrifter på alt, hvad man kan forestille sig at frembringe i et dansk køkken.

239,96 kr. (299,95 kr. inkl. moms)

Ikke på lager

Beskrivelse

Gyldendals store kogebog er den ultimative danske grundkogebog med næsten 3000 opskrifter på alt, hvad man kan tænke sig at frembringe i et dansk køkken. Den er nem at bruge og giver en total indføring i køkkenarbejdet med alle typer retter, lige fra den helt enkle og hurtigt tilberedte til den større kulinariske sag. Gyldendals store kogebog udkom første gang i 1956 og var dengang baseret på en svensk grundkogebog. Siden er der kommet fire nye og reviderede udgaver, indtil den i 2002 blev nærmest helt nyskrevet og forsynet med ca. 300 nye opskrifter ved siden af de klassiske. Denne udgave er et uændret optryk af 2002-udgaven med charmerende vignetter i retrostil af Tove Krebs Lange.

Yderligere information

Vægt2,7 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]