Håndbog i børns sorg

Håndbog i børns sorg

Håndbog i børns sorg

215,20 kr. (269,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Håndbog i børns sorg

Når børn oplever livstruende sygdom eller dødsfald, ændrer deres verden sig for altid. Midt i den usikkerhed opstår et stort behov for støtte fra de voksne omkring barnet. Uanset om man er pædagog, lærer, psykolog eller bare pårørende, kan det virke skræmmende og uoverskueligt pludselig at skulle hjælpe et kriseramt barn igennem en svær sorg.

I Håndbog i børns sorg kan du finde støtte til denne proces igennem viden, råd og eksempler fra virkeligheden. Bogen hjælper dig til at forstå de udfordringer, et kriseramt barn står med, hvilke konsekvenser det har for barnet, og hvordan du konkret kan bidrage til at støtte barnet, både hjemme, på skolen og i barnets andre relationer.
Bogen er skrevet af Atle Dyregrov og Martin Lytje, som begge har mange års erfaring fra forskning og samtaler med sorgramte børn.

Yderligere information

Vægt0,7 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

    Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

    Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
    bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

    Allerede bruger, men glemt dit kodeord?