Hjælp og forstå barnet – En børnepsykologs erfaringer og råd til voksne tæt på børn, der har det svært

Hjælp og forstå barnet – En børnepsykologs erfaringer og råd til voksne tæt på børn, der har det svært

199,20 kr. (249,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Sådan støtter du barnet, der har det svært.

Børn har brug for tilgængelige og trygge voksne at læne sig op ad, når de ikke trives. Men hvordan?

Hjælp og forstå barnet er børnepsykolog Birgitte Ørnstrups gode råd fra sin praksis om, hvordan forældre og professionelle kan hjælpe børn, der mistrives. Hun deler sine erfaringer fra mere end 20 års arbejde med at vejlede og støtte børn, der har det svært – og deres forældre.

Bogen fortæller gennem otte cases om børn i mistrivsel og om de forskellige svære udfordringer, børnene og deres forældre står med, og hvad man kan gøre.

Forfatteren giver redskaber til, hvordan man fx kan afhjælpe problematisk adfærd og bryde en ond cirkel gennem leg. Der er også gode råd til, hvordan man kan forstå barnet på dets egne betingelser – og ud fra barnets relationer til venner og familie.

Birgitte Ørnstrup er psykolog og har i over 20 år arbejdet med børn, unge og familier. Hun er specialist i klinisk børnepsykologi, konsulent og arbejder som privatpraktiserende børnepsykolog i Horsens, og hun møder mange børn og deres familier.

Der findes ingen fast opskrift på, hvordan man værner om et liv. Vi mangler visdom. Både forældre og professionelle inden forbørns sundhed og udvikling kan hente viden i Hjælp og forstå barnet. Bogen er et velkomment og væsentligt bidrag i en tid med en overflod af metoder, der kan være endimensionelle i deres tilgang.
– Haldor Øvreeide, psykolog og specialist i klinisk psykologi

Yderligere information

Vægt 0,6 kg
  • Forfatter: Birgitte Ørnstrup
  • År: 2023
  • Sidetal: 244
  • Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]