Hjernevenner

Hjernevenner

199,20 kr. (249,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Hjernevenner

Hjernevenner-serien er en række minibøger, der forklarer svær viden på en enkel og jordnær måde, så den let kan forstås, huskes og bruges aktivt af både børn og voksne. Her er de kendte minibøger i Hjernevenner-serien for første gang i én samlet udgave: HJERNEVENNER-bogen.

I bogen du klogere på dig selv og din hjerne. Du lærer at forstå, hvorfor du nogle gange bliver irriteret, vred eller går helt i baglås, når du lærer nyt. Og hvorfor dit hjerte let galopperer afsted, når du skal fremlægge for andre. Du bliver klog på søvnens oversete betydning for din trivsel og livsglæde. Og du bliver bedre til at ændre vaner, når det er dét, du gerne vil. Hjernen forandrer sig, alt efter hvordan du bruger den – ligesom stier i skoven, der formes efter, hvor tit man går på dem. Med HJERNEVENNER ved hånden får du inspiration til at trampe de stier op, som er gode og hjælpsomme for dig.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
  • Forfatter: Anette Prehn
  • År: 2022
  • Sidetal: 196
  • Forlag: Dafolo

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]