Hvem Søren vil ikke gerne forstå Kierkegaard? – Kierkegaard er ikke kun for nørder

Kierkegaard

Hvem Søren vil ikke gerne forstå Kierkegaard? – Kierkegaard er ikke kun for nørder

159,96 kr. (199,95 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Hvem Søren vil ikke gerne forstå Kierkegaard?

– Kierkegaard er ikke kun for nørder

Hører du til de mange, der finder Søren Kierkegaard interessant men som næsten på forhånd har opgivet at læse hans bøger, som er ’ret tunge’. Så har du her en bog, som i kort form giver en fin introduktion til hans tanker. Læseværdig, letlæselig og meget relevant for vores tid.

Det er en letlæselig bog, der fint kommer omkring de centrale begreber i Søren Kierkegaards filosofi. Bogen er en fin introduktion til at dykke længere ned i.

I en tid som denne, hvor stadig flere har ondt i livet, er Kierkegaards filosofi særdeles aktuel.
Det kan derfor være en øjenåbner for mange at stifte bekendtskab med hans tanker.
Hans indsigt i den menneskelige psyke, og hvad der giver livet mening, er uovertruffen. Man kan nærmest bruge Kierkegaard som en slags ”coach”.
Kierkegaard var et geni. Han skrev både om filosofi, teologi, pædagogik, etik, psykologi og metafysik.
Det er dog de færreste almindelige mennesker, der kan læse hans værker, for han skrev i et sprog så knudret, at det nærmest er ulæseligt.
Med Hvem Søren vil ikke gerne forstå Kierkegaard? kan man få et forenklet indblik i hans komplicerede filosofi, for den er skrevet i et helt almindeligt sprog.
Hvis man er ung og usikker og måske psykisk sårbar, har Kierkegaard en indsigt i og en forklaring på mange psykiske fænomener. Det samme gælder, hvis man er fortvivlet, lider af angst, depression, afhængighed eller har andre psykiske problemer.
Er man leder eller politiker kan man også få meget ud af at forstå Kierkegaards syn på fællesskaber, store institutioner, pligt og ansvar.
Hvis man er menighedsrådsmedlem eller bare nysgerrig på, hvad det vil sige at tro, så har Kierkegaard også en opfattelse om det emne, der er værd at stifte bekendtskab med.

 

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
  • Forfatter: Henny Mikkelsen
  • År: 2024
  • Sidetal: 90
  • Forlag: Wadskjær Forlag

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]