KIDS Dagpleje – Evaluering og kvalitetsudvikling

KIDS Dagpleje

KIDS Dagpleje – Evaluering og kvalitetsudvikling

600,00 kr. (750,00 kr. inkl. moms)

Ikke på lager

Beskrivelse

KIDS Dagpleje

(Kan kun købes via Dansk Psykologiske forlags hjemmeside via et års licens til online delen og manualen LINK )

er udviklet til brug i en dansk kulturel sammenhæng og bygger på den nye dagtilbudslovs perspektiver på omgivelsernes betydning for at skabe gode udviklingsbetingelser for børn. Børns trivsel, læring og udvikling anskues i sammenhæng med de muligheder, der er til stede for udvikling i omgivelserne Det understreges også, at arbejdet med at skabe gode udviklingsbetingelser for børn sker integreret i hverdagen.

Materialet bygger på forskning om pædagogisk kvalitet og på udviklingspsykologisk viden om, hvordan småbørn lærer og udvikler sig. Der er fokus på tre overordnede udviklingsområder: de fysiske omgivelser, relationer samt leg og aktivitet, og på seks specifikke områder, herunder socio-emotionel udvikling, kommunikation og sprog samt demokrati og deltagelse.

KIDS Dagpleje henvender sig til dagplejere, ledere, dagplejepædagoger og eksterne konsulenter, herunder kommunens pædagogiske konsulenter og PPR-psykologer. Materialet kan anvendes til udvikling af en evalueringskultur og til kommunens tilsyn med dagplejen.

Til KIDS Dagpleje hører et online scoringsprogram, der giver adgang til vurderingsskemaerne og til forskellige former for rapporter, der visuelt illustrerer resultaterne. Gennemfører man undersøgelserne flere gange over en længere periode, giver rapporterne et overblik over den udvikling, der har fundet sted, og hvilke områder man med fordel kan arbejde med.

KIDS Dagpleje består af:
– 1 stk. KIDS Dagpleje manual, som indeholder baggrund, forskning og vejledning i brugen af KIDS samt de ni vurderingsskemaer.
– 1 års adgang til administrations- og scoringsprogrammet KIDS Online
– 2 online scoringer
– Individuelle og sammenlignings- og udviklingsrapporter
– Hosting og vedligeholdelse af data..

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
  • Forfatter: Charlotte Ringsmose, Grethe Kragh-Müller
  • År: 2021
  • Sidetal: 108
  • Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]