Kort & godt om TILKNYTNING

Kort & godt om TILKNYTNING

Kort & godt om TILKNYTNING

180,00 kr. (225,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Kort & godt om TILKNYTNING

Hvad er tilknytning? Hvordan skaber man tryg tilknytning hos børn?

Udkommer 25-10-2021

Små børn har behov for tæt og vedvarende kontakt til få, stabile voksne. Det lægger grunden til, at børn udvikler sig til livsduelige voksne med gode og trygge relationer til andre mennesker.

Alligevel er der brug for større fokus på, hvordan vi som forældre og samfund giver tilknytningen og vores børn bedre vilkår. Særligt i en hverdag, hvor børn kommer i institution tidligere og tidligere, hvor der er få voksne – og hvor alle er mere stressede end nogensinde før.

Tilknytningsteorien er omdrejningspunktet i stort set al international forskning om børn og unge. KORT & GODT OM TILKNYTNING handler om, hvordan man kan omsætte denne forskning til praksis. Bogen gennemgår tilknytningsteorien og dens udvikling – og giver læseren vigtig viden og konkrete redskaber til at fremme børns trygge tilknytning i hverdagen.

Bogen henvender sig til alle, der har med børn at gøre: forældre og familie, pædagoger, lærere og alle de andre professionelle, der arbejder med børn.

Relaterede produkter

Login

Registrering

    Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

    Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
    bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

    Allerede bruger, men glemt dit kodeord?