Leg med H.C. andersen – inspiration til eventyrlige legefællesskaber i dagtilbud

leg med hc andersen

Leg med H.C. andersen – inspiration til eventyrlige legefællesskaber i dagtilbud

200,00 kr. (250,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Leg med H.C. andersen – inspiration til eventyrlige legefællesskaber i dagtilbud

Hvordan kan pædagogers legemod styrkes? Og hvorfor er H.C. Andersens eventyr så formidable til at stimulere børns fantasi og skabe forundring og legelyst?

Bogen lægger vægt på dagligdagens leg og eventyrlighed og er fyldt med refleksioner og eksempler fra 15 pædagoger fra hele landet, som gavmildt har delt deres erfaringer fra praksis.

 

H.C. Andersens eventyr er tidløse, rummer en mangfoldighed af aktuelle temaer og favner både børn og voksne. Med en legende og eventyrlig pædagogisk tilgang beskæftiger bogen sig med legemod og legeglæde, pædagogernes forskellige roller i legen, og hvordan H.C. Andersens univers af fantasi, empati, humor og dybsindighed kan udfolde sig i leg.

Bogen henvender sig fortrinsvis til pædagogisk personale i dagtilbud, men kan læses af alle, som ønsker inspiration til lege og aktiviteter for børn op til 7-8 år.

Yderligere information

Vægt0,8 kg
 • Forfatter: Gitte B. Bork
 • År: 2023
 • Sidetal: 192
 • Forlag: Learn for Life

Relaterede produkter

Login

Registrering

  Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

  Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
  bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

  Allerede bruger, men glemt dit kodeord?