Legepladsens pædagogik

Legepladsens pædagogik

Legepladsens pædagogik

239,20 kr. (299,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Legepladsens pædagogik

Legepladsens pædagogik er en bog om børns udeleg, udepædagogiske aktiviteter og indretning af legepladsen i børnehaver, vuggestuer og sfo’er. Bogens formål er at højne den pædagogiske kvalitet på legepladsen med afsæt i børns egen leg,
personalets rolle og funktion på legepladsen samt udvikling af bæredygtige lege- og læringsmiljøer.

Forfatteren Benny Schytte præsenterer en række undersøgelser og pædagogiske udviklingsprojekter og argumenterer for, hvordan legepladsen kan fremme og styrke børns leg, udvikling og læring. I fremtidens daginstitutioner skal det være ’in’ at være ude på legepladsen.

Med den nye pædagogiske læreplane er der fokus på blandt andet børneperspektivet, mere bevægelse, natur og alsidige læringsmiljøer. Undervejs i bogen er disse emner behandlet både teoretisk og praktisk i relation til legepladsen.

Som et gennemgående træk i bogen anviser Benny Schytte, hvordan en række begreber som nærvær, anerkendelse, inklusion, gyldne øjeblikke, bæredygtighed i børnehøjde, børns ret til krat m.v. kan implementeres på legepladsen.

Bogen henvender sig til pædagogisk personale på daginstitutioner, pædagogiske konsulenter, pædagogstuderende og forældre. Men også til landskabsarkitekter, anlægsgartnere, legepladsinspektører og gårdmænd, som på hver deres måde har indflydelse på udformning og indretning af legepladsen og dermed på legepladsens pædagogik.

Yderligere information

Vægt0,7 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

    Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

    Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
    bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

    Allerede bruger, men glemt dit kodeord?