Lille Stens rejse

Lille Stens rejse

Lille Stens rejse

103,96 kr. (129,95 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Lille Stens rejse

Kan en sten i knæet udvikle sig til noget godt? I denne rimende børnebog snubler Liva og får en sten kilet ind i knæet. Det gør ondt, og hun må på skadestuen for at få den ud. Lille Sten er derimod på en festlig rejse; med bil, på sygehus og i spotlyset fra lægens undersøgelseslampe. Liva og Sten er med til det samme, men de oplever langt fra det samme.

Bestseller-forfatter Anette Prehn giver i denne historie liv til den vigtige pointe, at samme begivenhed kan opleves meget forskelligt – alt efter den vinkel, vi kigger fra. Med historien inspirerer hun børn (og deres voksne) til at se på en situation fra nye perspektiver, ved at tage forskellige ‘briller’ på. ‘Anette Prehn er ved at udvikle et helt lille ‘pensum’ af omfortolkningsteknikker, der hjælper børn og voksne. Jeg elsker denne vision, og der er stærkt brug for den. Omfortolkning er et af de mest effektive værktøjer, der findes, til at forebygge stress og nedtrykthed i hverdagen. Det lærer os at give næring til flere af de følelser, tanker og handlinger, der skaber mening og glæde i vores liv.’ – Karen Shue, klinisk neuropsykolog, Brain and Health

Yderligere information

Vægt0,4 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

    Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

    Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
    bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

    Allerede bruger, men glemt dit kodeord?