Liv og tid til læreplanen – med øjne på børnene

Liv og tid til læreplanen - med øjne på børnene

Liv og tid til læreplanen – med øjne på børnene

215,96 kr. (269,95 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Liv og tid til læreplanen

– med øjne på børnene

Liv og tid til læreplanen er en praktisk lærebog til pædagogerne, der sætter fokus på den pædagogiske læreplan og arbejdet med den. Alle dagtilbud har gjort sig erfaringer med brugen af læreplanen – på godt og ondt. I bogen bliver måden, vi arbejder med og bruger læreplanen, taget op, evalueret og justeret.

Bogen giver konkrete redskaber til det pædagogiske personale, så de kan arbejde med den styrkede pædagogiske læreplan på en måde, hvor den kan leve og skabe rammer, inspiration og engagement – mens børnene og deres læring er i fokus. De skal nemlig være medskabere af deres egen læring ved bl.a. aktivt at lege og udforske.
I bogen introduceres temablomsten, der skal gøre det nemt for pædagogerne at arbejde aktivt og sammenhængende med de seks læreplanstemaer. Den skal øge det pædagogiske personales opmærksomhed på, at læreplanstemaerne ikke skal ses som enkeltstående temaer, men derimod hører sammen og skal arbejdes med i en helhed. Til dette bruges der også et gennemgående eksempel med en fladmast coladåse, der skal illustrere et børne- og læringssyn på forskellige lege- og læringsmiljøer og give inspiration til aktiviteter og tiltag på tværs af læreplanstemaerne.
Liv og tid til læreplanen henvender sig til pædagoger, institutionsansatte og pædagogstuderende samt andre, som arbejder med de yngste børn.

Yderligere information

Vægt0,4 kg
 • Forfatter: Alice Kjær
 • År: 2024
 • Sidetal: 135
 • Forlag: Frydenlund

Relaterede produkter

Login

Registrering

  Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

  Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
  bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

  Allerede bruger, men glemt dit kodeord?