Min lille blå om dig og mig

Min lille blå om dig og mig

Min lille blå om dig og mig

Billedbog. Esmaralda og pindsvinet Viktor oplever mange ting, som handler om hvorfor vi skal passe på os selv, tage hensyn til andre og lade være med at drille og mobbe.

39,20 kr. (49,00 kr. inkl. moms)

Ikke på lager

Beskrivelse

Serien er tænkt som en ´værktøjskasse´ til børn i alderen 4-8 år, fuld af grundlæggende referencer, der på kærlig, humoristisk og musisk vis støtter barnets naturlige nysgerrighed og ruster barnet til at tro på sig selv, begå sig socialt og tage livets genvordigheder med oprejst pande. Man kunne kalde det en serie dannelsesbøger for børn, men ikke med løftet pege-finger … som en håndsrækning. Bøgerne kan fungere både som lærebog, aktivitetsbog, billed- og eventyrbog og kan fint anvendes til at øge børnenes ordforråd og sproglige opmærksomhed, som er afgørende, når de skal begynde at lære at læse. MIN LILLE BLÅ om dig og mig Hvordan passer jeg godt på mig selv og min krop? Hvorfor skal jeg børste tænder? Hvorfor skal jeg trække ud, når jeg har været på toilettet? Hvorfor skal man ikke drille og mobbe andre? Ingen er født med en håndbog i, hvordan man skal begå sig. Det er noget, man skal lære. Denne bog giver børn mulighed for at udvikle en fornemmelse af konsekvens, medansvarlighed og forståelse for nogle af hverdagens mange gyldne leveregler og grundene til dem.

Yderligere information

Vægt0,24 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

    Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

    Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
    bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

    Allerede bruger, men glemt dit kodeord?