Nest møder dagtilbud

Nest møder dagtilbud

Nest møder dagtilbud

298,00 kr. (372,50 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Nest møder dagtilbud

– Inspiration til fællesskabende pædagogik

Nest møder dagtilbud præsenterer en fællesskabsunderstøttende pædagogik, hvor der er fokus på fællesskabets betydning for det enkelte barns udvikling.

Nest betyder ”rede” og er i denne sammenhæng betegnelsen for en pædagogisk praksis, hvor tilgangen er, at den trygge rede, som ét barn har brug for, gavner alle børn.
Her stilles der skarpt på de pædagogiske værdier:
• Alle børn har krav på kvalificeret pædagogik.
• Børn er mere ens end forskellige.
• Børn gør det bedste, de kan; lykkes de ikke, er det de voksne, der skal gøre noget andet.
Bogen introducerer forskellige måder at arbejde sammen på, der alle har som mål at sikre det gode læringsmiljø og at kvalificere pædagogikken og det uforstyrrede nærvær med børnene. Samtidig præsenteres læseren for konkrete idéer og metoder til, hvordan pædagogiske aktiviteter og rutiner kan planlægges og struktureres, så børnene får mere overskud til at udvikle sig og til at være en del af fællesskabet – både de børn, der har uro i kroppen, de stille børn og de helt almindelige, velfungerende børn.
”Bogen leverer et godt pædagogisk værktøj til den samlede personalegruppe, som kan bruges til udvikling af en fælles pædagogik og en fællesskabende pædagogik.” Stig Broström i bogens forord.

Yderligere information

Vægt0,55 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

    Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

    Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
    bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

    Allerede bruger, men glemt dit kodeord?