Opsporing og underretning i dagtilbud

Opsporing og underretning i dagtilbud

Opsporing og underretning i dagtilbud

224,00 kr. (280,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Tidlig opsporing og indsats er for alvor trådt ind i daginstitutionernes hverdag som en integreret del af pædagogens arbejde. De mange opgaver med at spotte børn i mistrivsel rejser en række dilemmaer i den pædagogiske praksis.

Det gælder f.eks. tillidsforholdet til forældrene og ikke mindst, hvornår en mistrivsel er så markant, at den kræver en underretning til socialforvaltningen. Denne bog sætter fokus på opsporing og underretning i dagtilbud i relation til børn, der ikke er i god trivsel.

Dette arbejde involverer rammer, lovgivning og retningslinjer, men også konkret opsporingsarbejde,

risikovurderinger og samarbejde med forældre og fagpersoner på vejen hen til underretningen og etableringen af det videre forløb. Bogen er med til at formidle viden om alle de mange facetter på denne vej.

Opsporing og underretning i dagtilbud henvender sig til studerende på den pædagogiske professionsuddannelse

med speciale inden for dagtilbud samt til alle pædagoger på dagtilbudsområdet.

Forfatterne er ansat ved universiteter og professionshøjskoler eller er fagfolk, der på forskellig vis arbejder med børn og forældre i dagtilbuddet.

Yderligere information

Vægt0,6 kg
  • Forfatter: Anne Marie Villumsen; Kirsten Elisa Petersen; Mette Blauenfeldt; Susanne Elling; Mia Glendøs; Kitt Ingemann Ivarsen; Anette Boye Koch; Lars Ladefoged; Kamilla Shanti Melgaard; Charlotte Munch Nielsen; Louise Svendsen; Lene Mosegaard Søbjerg; Susanne Uggerly; Krishna Husted Vijayarankan
  • År: 2020
  • Sidetal: 256
  • Forlag: Gyldendal

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]