Pædagogens problemhåndbog – Sådan håndterer du svære situationer i hverdagen

Pædagogens problemhåndbog

Pædagogens problemhåndbog – Sådan håndterer du svære situationer i hverdagen

239,20 kr. (299,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Pædagogens problemhåndbog

– Sådan håndterer du svære situationer i hverdagen

Konflikter og problemadfærd er en del af hverdagen – på godt og ondt.

Hverdagen i dagtilbud er fuld af stjernestunder, men også af konflikter og svære situationer med børnene. Alligevel kan det være svært som pædagog at vide, hvordan man skal møde børnene og håndtere alle de svære situationer, der opstår. Her kommer denne bog til hjælp.

PÆDAGOGENS PROBLEMHÅNDBOG er skrevet af Lisa Hallgren, der i sit arbejde som PPR-psykolog har rådgivet og superviseret pædagoger – både grønne og garvede – om hverdagens udfordringer i børnehaver og vuggestuer.

Ofte er det de samme problematikker, pædagogerne bokser med. Derfor har Lisa skrevet denne bog, der kommer omkring de mest almindelige typer af børneadfærd og problemer, som risikerer at vokse sig store, hvis løsningerne bliver kortsigtede og ikke rummer og møder barnet på den rigtige måde. Det gælder om at hjælpe alle børn godt ind i fællesskabet.

Bogen giver en håndsrækning og faglig opbakning, når situationen koger op. Man kan slå bekymrende adfærd op, fx grimt sprog, konflikt fyldt leg, bekymringstanker eller begrænset øjenkontakt, og så finde de interventioner, der hjælper barnet og bremser adfærden. Bogen kan også læses fra ende til anden, hvor man får indgående viden om, hvorfor børnene typisk reagerer, som de gør – og hvad der hjælper.

Problemadfærd er altid de voksnes ansvar – og her er der hjælp at hente!

Yderligere information

Vægt0,575 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

    Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

    Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
    bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

    Allerede bruger, men glemt dit kodeord?