Pædagogens relationskompetence

Pædagogens relationskompetence

Pædagogens relationskompetence

191,96 kr. (239,95 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Pædagogens relationskompetence

Det er afgørende, at en relationskompetent praksis præger det pædagogiske personales samspil med hvert enkelt barn, børnegruppen som helhed og børnenes forældre, hvis daginstitutionen skal lykkes med den vigtigste opgave: at bidrage til, at alle børn har det godt og udvikler sig alsidigt.

Denne bog beskriver, hvordan relationskompetente handlinger ser ud i praksis, og hvad der skal til, for at man som pædagog kan udtrykke de handlinger så ofte som muligt. Bogen tager afsæt i Louise Klinges forskning og Tina Brandts mangeårige erfaring i daginstitutionsverdenen.

Med blik for professionens betydning og kompleksitet får læseren viden om og veje til at indgå i udviklingsstøttende samspil med børn og deres forældre.

Bogen henvender sig til studerende på pædagoguddannelsens grund-, efter- og videreuddannelse, pædagogisk fagprofessionelle, ledere og beslutningstagere på børne- og ungeområdet.

 

Yderligere information

Vægt 0,6 kg
  • Forfatter: Louise Klinge; Tina Brandt
  • År: 2022
  • Sidetal: 224
  • Forlag: Akademisk Forlag

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]