Pædagogik – Introduktion til pædagogens grundfaglighed

Pædagogik-0

Pædagogik – Introduktion til pædagogens grundfaglighed

– Introduktion til pædagogens grundfaglighed

320,00 kr. (400,00 kr. inkl. moms)

Ikke på lager

Beskrivelse

Pædagogik – Introduktion til pædagogens grundfaglighed

Denne udgivelse henvender sig til studerende på første studieår af pædagoguddannelsen – grundfagligheden.

Bogens 29 kapitler giver en grundig og mangfoldig introduktion til centrale pædagogiske tematikker og giver pædagogstuderende mulighed for at gå på opdagelse i de mange vigtige forhold og spændende spørgsmål, som udgør det pædagogiske arbejdsområde.

Pædagoguddannelsen er konstrueret omkringen række kompetencemål, der igen er fordelt imellem en stribe vidensmål og dertil relaterede færdighedsmål. Denne udgivelse er komponeret omkring samtlige de kompetencemål, der gælder for grundfagligheden, og i de fleste tilfælde opererer udgivelsen med, at ét vidensmål med det relaterede færdighedsmål udgør ét kapitel.

I nogle tilfælde har redaktører og forfattere dog fundet det naturligt at ”splitte” videns/færdighedsmålene op i flere kapitler. Du kan se den eksakte fordeling af kapitler sammenholdt med vidensmål og færdighedsmål i kapiteloversigten og på den måde danne dig et klart overblik over, hvilke kapitler der retter sig imod hvilke vidensmål og færdighedsmål.

Med denne udgivelse ved hånden kan du trygt gå i gang med dine studier, velvidende at samtlige kompetencemål og tilhørende vidensmål og færdighedsmål på hele 1. studieår er behandlet af en eller flere forfattere.

Det store hold af forfattere, der bidrager til denne udgivelse, har alle fingeren på den pædagogiske puls. Nogle har deres daglige gang på landets pædagoguddannelser, hvor de underviser, udvikler og forsker, nogle er forskere på landets universiteter, og en håndfuld er konsulenter i forskellige pædagogiske sammenhænge.

Du kan se en udførlig præsentation af alle 31 bidragende forfattere. Med udgivelsen får du et inspirerende, kvalificerende og diskuterende afsæt for dine studier på pædagoguddannelsen.

Yderligere information

Vægt 1,3 kg
  • Forfatter: Niels Ejbye-Ernst; Johannes Andersen; Bjarne Bruun Jensen; Peter Østergaard Andersen; Allan Westerling; Christian Aabro; Benedicte Madsen; Birthe Juhl Clausen; Erik Hygum; Lone Wiegaard; Anne Marie Villumsen; David Thore Gravesen; Søren Gytz Olesen; Unni Lind; Jenny Bohr; Gert Vorre; Charlotte Brønsted; Jan Thorhauge Frederiksen; Ellen Ravn Habekost; Hanne Hauer; Esben Hulgaard; Martin Ladefoged Johnsen; Irene Salling Kristensen; Kirsten Krøigaard; Dorthe Lund; Anita Lyngsø; Frants Mathiesen; Marina Stannov; Lotte Hanberg Sørensen; Charline Amdisen-Bossen; Sidse Schoubye Andersen
  • År: 2018
  • Sidetal: 688
  • Forlag: HansReitzels

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]