Pædagogikkens ABC – en kærlig hilsen til pædagoger

Pædagogikkens ABC

Pædagogikkens ABC – en kærlig hilsen til pædagoger

159,20 kr. (199,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Pædagogikkens ABC

– en kærlig hilsen til pædagoger

Udkommer d. 30-11-2021

er en ultrakort tekst, der præsenterer sin læser for 28 centrale pædagogiske begreber og emner, der står centralt i pædagogikken.

ABC’en er en brugbar håndbog både for den nystartede pædagogiske medhjælper og for den studerende, der skal have hjælp til at finde rede i de mange centrale begreber, men den kan også være en hjælp for den erfarne pædagog, der i sit travle hverdagsliv har brug for en opdatering.

Pædagogikkens ABC er en slags læse let-­pædagogikbog, som gennem en fyldig lit­teraturliste med overvejende dansksprogede titler kan åbne for videre studier.

Stig Broström er uddannet fritidspædagog i 1969, cand.pæd. og ph.d., tidligere seminarielærer på Hillerød Børnehaveseminarium, lektor på Danmarks Lærerhøjskole og professor mso på Danmarks Institut for Pædagogik og Udvikling (DPU), siden professor emeritus på DPU.

Yderligere information

Vægt0,6 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

    Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

    Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
    bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

    Allerede bruger, men glemt dit kodeord?