Pædagogikkens ABC – en kærlig hilsen til pædagoger

Pædagogikkens ABC

Pædagogikkens ABC – en kærlig hilsen til pædagoger

159,20 kr. (199,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Pædagogikkens ABC

– en kærlig hilsen til pædagoger

Udkommer d. 30-11-2021

er en ultrakort tekst, der præsenterer sin læser for 28 centrale pædagogiske begreber og emner, der står centralt i pædagogikken.

ABC’en er en brugbar håndbog både for den nystartede pædagogiske medhjælper og for den studerende, der skal have hjælp til at finde rede i de mange centrale begreber, men den kan også være en hjælp for den erfarne pædagog, der i sit travle hverdagsliv har brug for en opdatering.

Pædagogikkens ABC er en slags læse let-­pædagogikbog, som gennem en fyldig lit­teraturliste med overvejende dansksprogede titler kan åbne for videre studier.

Stig Broström er uddannet fritidspædagog i 1969, cand.pæd. og ph.d., tidligere seminarielærer på Hillerød Børnehaveseminarium, lektor på Danmarks Lærerhøjskole og professor mso på Danmarks Institut for Pædagogik og Udvikling (DPU), siden professor emeritus på DPU.

Yderligere information

Vægt 0,6 kg
  • Forfatter: Stig Broström
  • År: 2021
  • Sidetal: 143
  • Forlag: Frydenlund

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]