Psykiatri i praksis

Psykiatri i praksis

300,00 kr. (375,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Psykiatri i praksis

UUNDVÆRLIG GUIDE TIL PSYKIATRI I PRAKSIS – FOR FADL-VAGTER!

PSYKIATRI I PRAKSIS ruster dig med både praktisk og specialiseret viden, som gør dig i stand til at levere høj kvalitet i din rolle som sygepleje- eller lægevikar under din studietid. Bogen dækker essentielle emner inden for praktisk psykiatri, og den vil give dig en solid ballast, som du kan drage nytte af og bygge videre på, når du som kommende læge står overfor patienter med psykiatriske lidelser eller emotionelle udfordringer.
PSYKIATRI I PRAKSIS indfører dig i psykiatriens komplekse verden og giver dig mulighed for at udforske forskellige psykiatriske tilstande, deres symptomer og de tilgængelige håndterings- og behandlingsmuligheder. Bogen er forfattet af førende specialister inden for det psykiatriske speciale, herunder den objektive psykiatriske vurdering, behandling af akutte agiterede patienter, misbrug, mentalisering, spiseforstyrrelser, selvskade, vurdering af selvmordsrisiko samt den dobbeltindlagte patient. Gennem denne viden opnår du en dybere forståelse af, hvordan du kan bidrage til præcis diagnosticering og udvikling af individuelle behandlingsplaner.
PSYKIATRI I PRAKSIS er særligt udviklet til deltagere på FADL’s Vagtbureaus kursus med samme navn, men bogen kan med stor gavn læses af alle, som ønsker en omfattende indføring i emnet.
 • Forfatter: Jette Thomsen
 • År: 2024
 • Sidetal: 128
 • Forlag: FADL's Forlag A/S

Relaterede produkter

Login

Registrering

  Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer - redigere din leverings- og fakturerings-adresse - eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

  Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
  bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

  Allerede bruger, men glemt dit kodeord?