Relationsvejen – Tryg tilknytning, trivsel og stærkere relationer mellem børn og voksne i dagtilbud

Relationsvejen

Relationsvejen – Tryg tilknytning, trivsel og stærkere relationer mellem børn og voksne i dagtilbud

223,20 kr. (279,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Relationsvejen

– Tryg tilknytning, trivsel og stærkere relationer mellem børn og voksne i dagtilbud

Vejen til stærke barn-voksen-relationer starter her.

Børn er vidunderligt uforudsigelige, forskellige og i hastig udvikling. Uanset din rolle i barnets liv er du med til at forme næste generation af hele mennesker. Men hvordan skaber man en stærk relation til barnet?

RELATIONSVEJEN viser en omsorgsfuld og farbar vej til, hvordan man i hverdagen skaber gode, sunde og udviklende relationer mellem sig selv og barnet. Det er fundamentet for et professionelt relationsarbejde – med omtanke og hjertet på rette sted. Et fundament, som både understøtter det gode børneliv og barnets udvikling til en ukendt fremtid med selvværd, selvtillid og tillid til andre.

Bogen giver dig professionel og brugbar viden i øjenhøjde og hjælper dig med at gå fra tanke til handling – så du faktisk ser en forandring i det pædagogiske arbejde i hverdagen. Du får viden og værktøjer, der styrker din faglighed, din pædagogiske praksis og dine handlinger – og en vejviser til, hvordan du og dine kolleger kan reflektere over jeres praksis. Og så er du og I godt på vej.

RELATIONSVEJEN henvender sig til alle voksne, der arbejder med børn – i daginstitutionen, skolen, fritidsordningen og idrætsklubben. Den kan også bruges derhjemme.

Om forfatteren:
Susanne Skaanning er kandidat i pædagogisk psykologi og specialist i barn-voksen-relationer. Hun arbejder som pædagogisk psykologisk konsulent og udvikler konkrete redskaber til praksis. Susanne har bred erfaring og praksisviden fra observationer og udviklingsforløb med ledelses- og personalegrupper. Hun samarbejder også med kommuner landet over om at implementere observationsredskabet KIDS.

Yderligere information

Vægt0,5 kg
  • Forfatter: Susanne Skaanning
  • År: 2024
  • Sidetal: 162
  • Forlag: Dansk Psykologisk Forlag

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]