Rollespilsværkstedet

Rollespilsværkstedet

Rollespilsværkstedet

Praktisk guide til fremstilling af våben til rollespil. Desuden afsnit om materialer, alderstilpasning, forældre og børn, institutioner og sikkerhed.

215,20 kr. (269,00 kr. inkl. moms)

Ikke på lager

Beskrivelse

Bogen leverer detaljerede fremgangsmåder, der alle er illustrerede, og den fremhæver det vigtige samvær og samarbejde mellem barn og voksen i værkstedet. Alle fremgangsmåder er gennemprøvede – sådan får du det til at lykkes! Og sådan får du et rollespilsvåben, der både er flot og holder i kampens hede. Rollespil er i en eksplosiv udvikling, og har i løbet af de sidste 5 år bredt sig til mange af landets SFO´er, fritidshjem og skove. Det er en aktivitet, der tilbyder samvær ude og inde, mange forskellige aktiviteter, som giver tv og computere hård konkurrence – og en helt anden måde at være sammen på. Med Rollespilsværkstedet er der råbt til kamp mod “købevåbnene” – og alle kan være med! Foruden de mange praktiske guider omtaler bogen: * De nye materialer * Alderstilpasning * Forældre og børn * Institutioner * Rollespilsvåben og sikkerhed Rollespilsværkstedet henvender sig til forældre, pædagoger, lærere og alle andre, der gerne vil have en succesoplevelse sammen med børn. Det er bare med at komme i gang med sværd, økser, skjolde, stave, spyd, buer, pile eller hvad med en transportabel borg?

Yderligere information

Vægt 0,75 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]