Sådan håndterer du konflikter

Sådan håndterer du konflikter

Situationel konflikthåndtering i pædagogisk arbejde.

199,96 kr. (249,95 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Sådan håndterer du konflikter tilbyder pædagoger og lærere konkrete metoder og redskaber til at håndtere konflikter i dagligdagen, når de opstår og udvikler sig.Udgangspunktet er situationer fra hverdagen, som kobles til teoretisk viden

Peter Wick har skrevet bogen på baggrund af sit arbejde med konflikthåndtering i daginstitutioner. Disse situationer fra hverdagslivet blandt børn og unge i institutioner kobles med teoretisk viden, handlingsorienterede retningslinjer og processer.

Målet er at bane vejen for en struktureret tilgang til konflikter, så den professionelle får mulighed for at indtage en mere aktiv, handlende position, når konflikterne opstår. Derudover giver den situationelle konflikthåndtering den professionelle en mere nuanceret indsigt i, hvordan konfliktsituationer kan forstås og dermed håndteres.

Yderligere information

Vægt 0,35 kg

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]