Sanselige legeprojekter med 0-2-årige – fra forberedelse til fordybelse

Sanselige legeprojekter med 0-2-årige

Sanselige legeprojekter med 0-2-årige – fra forberedelse til fordybelse

215,96 kr. (269,95 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Sanselige legeprojekter med 0-2-årige

– fra forberedelse til fordybelse

Gennem eksempler fra forskellige institutioner viser Sanselige legeprojekter med 0-2-årige, hvordan de yngste børn med krop og sanser undersøger og udforsker materialer, som er tilrettelagt for dem.

Bogens overordnede formål er at støtte børn i at indgå i relationer og fællesskab samt styrke det enkelte barns tro på sig selv og egne evner.

Forfatteren viser, hvordan legeprojekter gør det muligt at skabe et lege- og læringsmiljø, som indeholder nærvær og tryghed mellem børn og voksne, fællesskab, relationer og venskab mellem børn samt trivsel, fordybelse og læring om sig selv og andre.

Sanselige legeprojekter med 0-2-årige henvender sig til pædagoger og pædagogstuderende, til kunst- og kulturformidlere i dagtilbud og andre, som arbejder med de yngste børn.

Alice Kjær er cand.pæd. i pædagogik, pædagog, foredragsholder og censor på pædagoguddannelsen. Hun har skrevet flere bøger om børns kropslige og æstetisk-­sanselige måder at forstå og være i verden på.

Sissel Janette Aastvedt Halland, som har bidraget med et kapitel om norske erfaringer, er lektor ved Høgskulen på Vestlandet, Norge, og underviser på børnehavelæreruddannelsen.

Yderligere information

Vægt 0,45 kg
  • Forfatter: Alice Kjær
  • År: 2022
  • Sidetal: 192
  • Forlag: frydenlund

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]