Sarahs første juleaften

Sarahs første juleaften

Sarahs første juleaften

183,96 kr. (229,95 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Sarahs første juleaften

”Sarah blev stående i døren og kiggede efter dem, da manden trak af sted med det trætte æsel. Hvem var de? Kvindens himmelblå kappe var så lang, at den dækkede æslet bagtil, og det var næsten, som om det lyste over hendes hoved, men det kunne jo ikke passe.”

Sarah hører sang – englesang. Det giver hende mod til at hjælpe den unge, gravide kvinde på æslet, som hun møder og hurtigt får stor kærlighed til.
Sarahs første juleaften er et ægte juleeventyr og en gendigtning af historien om den nat, Jesus blev født.
Bagest i bogen er der forslag til hyggelige julelege for børn og voksne – I kan for eksempel skabe en duftkrukke med juleminder, fortælle juleevangeliet som en julemassage, synge englekorets salme eller blande Sarahs varme juledrik med stjerneanis.
Bogen er særdeles velegnet til højtlæsning både derhjemme, i skole og kirke. Julelegene er aktiviteter, som både er gode i familien og i klasser eller større grupper.

Yderligere information

Vægt 0,45 kg
  • Forfatter: Anette Wilhjelm Jahn
  • År: 2021
  • Sidetal: 48
  • Forlag: Bibelselskabet

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]