Små Bisser

Små Bisser

Små Bisser

199,20 kr. (249,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Små Bisser

– Glade tænder giver glade børn 0-5 år
Under forberedelse – udkommer uge 13

Tandplejer Carina Løvstad vil forvandle gråd til grin:
”Der er så mange forældre, som synes, det er svært at komme i mål med tandbørstningen”.
 

Bogmarkedet bugner af bøger om børns kost, søvn, opdagelse osv. men når det kommer til tænderne, er småbørnsforældre stort set overladt til sig selv. Det vil Carina Løvstad råde bod på. Hver dag deler hun viden og gode råd i sit job som tandplejer og via platformen SMÅ BISSER,og nu har hun samlet det hele i en bog, der skal hjælpe forældre med at passe godt på tænderne hos de 0-5-årige.

Hvad betyder tandpleje for barnets generelle sundhed? Kan amning skade barnets tænder? Hvilken tandbørste og tandpasta skal man vælge? Og hvad gør man, hvis barnet ikke vil? ’

SMÅ BISSER – Glade tænder

giver glade børn 0-5 år’ rummer al den viden småbørnsforældre har brug for sammen med konkrete råd og redskaber, som Carina Løvstad bruger i sin hverdag – og på sine egne børn. Leg og læring er i fokus, når hun foreslår nye børste-stillinger,børstesange og på et mere overordnet plan fortæller, hvordan tandbørstning finder en naturlig plads i børnefamiliens travle hverdag.

Bogen er tænkt som en håndbog, der kan læses fra start til slut eller bruges som opslagsværk. Målet er at fjerne tvivlen,
så forældre ikke længere skal spørge sig selv, om de børster rigtigt, grundigt nok – eller om de giver for hurtigt op. Og ikke mindst er det målet, at det ikke længere skal være en kamp at børste de små bisser to gange dagligt.

Carina Løvstad er født i 1986 og opvokset i Sunds ved Herning. Hun er uddannet tandplejer fra Københavns Universitet i 2010. Hun har arbejdet i børne- og ungdomstandplejen i Københavns Kommune, indtil hun flyttede fra København til Klippinge syd for Køge med sin mand og parrets to døtre på fire og fem år. I dag arbejder hun som tandplejer i Præstø. I 2016 startede hun platformen SMÅ BISSER,
hvor hun rådgiver om forebyggende tandpleje, tilbyder foredrag og kurser til mødre-, fædre- og forældregrupper. 
Hun er også aktiv på Instagram og har bidraget til en række magasiner fx Helse, Alt.dk og Danske Tandplejeres fagblad. Carina har i samarbejde med Colgate opsat 3 webinarer, hvor hun vejleder ansatte i børne- og ungdomstandplejen. 

Yderligere information

Vægt 1 kg
  • Forfatter: Carina Løvstad
  • År: 2021
  • Sidetal: 250
  • Forlag: Små Bisser

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]