Socialt arbejde med børn, unge og familier

Socialt arbejde med børn, unge og familier

360,00 kr. (450,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Socialt arbejde med børn, unge og familier

Børn, unge og familier i udsatte positioner er en kernemålgruppe i socialt arbejde. Arbejdet består af ofte komplicerede sager, og det stiller store krav til den professionelle, der skal støtte børnene og de unge og samtidig håndtere de mange formelle krav fra myndigheder og lovgivning. I denne grundbog gives der et overblik over børn- og ungeområdet i Danmark. Dette gælder de politiske, organisatoriske og lovgivningsmæssige rammer, myndighedsudøvelse, metoder i sagsbehandlingen og forståelsen af sociale problemer på området. Bogen er revideret med et styrket fokus på tværprofessionelt samarbejde, inddragelse, skilsmissesager og arbejdet med børn og unge med funktionsnedsættelse eller diagnoser.  Kapitlernes cases med tilhørende refleksionsspørgsmål skal lede den studerende til at overveje praktiske dilemmaer på baggrund af den fremstillede teori. Bogen er skrevet med udgangspunkt i socialrådgiveruddannelsens bekendtgørelse og er relateret til uddannelsens børne- og familierettede moduler.

Yderligere information

Vægt 1 kg
  • Forfatter: Lisbet Ravn Højbjerg; Betina Lykke Bergmann; Maria Bülow; Jeanette Fisker; Trine Glassow; Kirsten Henriksen; Steen Juul Hansen; Vibeke Hedegaard Larsen; Louise Austeen Leth; Birgitte Schjær Jensen; Mette Molbæk; Jane Røhl; Anne Marie Villumsen; Jacob Cilius Vinsten Christiansen
  • År: 2022
  • Sidetal: 446
  • Forlag: gyldendal

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]