Specialpædagogik – En fagdidaktik

Specialpædagogik

Specialpædagogik – En fagdidaktik

260,00 kr. (325,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Specialpædagogik

– En fagdidaktik

Kom med ind i klasserummet både i skolen og på din uddannelse, hvor specialpædagogiske dilemmaer udspiller sig forskelligt.  Du får en solid grundbog i specialpædagogik, som er velfunderet i didaktik og specialpædagogikkens undervisningsteorier. Bogen henvender sig til lærerstuderende, der læser undervisningsfaget specialpædagogik. Den henvender sig også til pædagogstuderende, der læser specialiseringen “Social- og specialpædagogik” og “Skole- og fritidspædagogik” på pædagoguddannelsen.

Antologien består i alt af 22 kapitler skrevet af en række forfattere, som med hver deres professionelle baggrund giver et bud på en hel vifte af temaer, som er særligt aktuelle for studerende, der har en ambition om at byde ind i lærerjobbet med specialpædagogisk ekspertise.

Yderligere information

Vægt 0,700 kg
  • Forfatter: Helle Rabøl Hansen; Dion Sommer; Ib Ravn; Janne Hedegaard Hansen; Jesper Holst; Svend Brinkmann; Thomas Szulevicz; Lars Ladefoged; Mette Molbæk; Laura Emtoft; Søren Bøjgaard Schleicher; Anette Bøjgaard Schleicher; Søren Pjengaard; Ida Skytte Jakobsen; Mette Christensen Jensen; Jannie Lynggaard Prætorius; Sara Freiberg Brander; Rikke Osbahr Ebsen; Charlotte Christiansen; Thyge Tegtmejer; Bjørg Kjær
  • År: 2024
  • Sidetal: 365
  • Forlag: Gyldendal

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]