Tæt på pædagogik i dagtilbud

Tæt på pædagogik i dagtilbud

320,00 kr. (400,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Tæt på pædagogik i dagtilbud

Denne bog handler om pædagogisk arbejde i dagtilbud. Den er rettet mod den undervisning på pædagoguddannelsen, som vedrører dagtilbudsområdet. Det betyder, at man kan genfinde alle de tematikker, som undervisningen skal dække, i bogens tankevækkende kapitler.   Bogen er en del af serien ”Tæt på pædagogik”, som har særligt fokus på tilgængelighed og læsevenlighed. Ambitionen er, at serien i både sprog og opbygning kommer de studerende i møde med de forudsætninger, de har.  Studerende kan finde hjælp til at forstå svære begreber i bogens ordforklaringer, mens bogens sidenoter kan hjælpe med at give overblik over læsningen. For at støtte op om arbejdet med at omsætte den teoretiske viden i bogen indledes alle kapitler med et relevant eksempel, som er centralt for det enkelte kapitels kobling til praksis. Desuden er der refleksionsspørgsmål, så de studerende undervejs kan forholde sig aktivt til de problemstillinger, som behandles i kapitlerne.

Yderligere information

Vægt 1 kg
  • Forfatter: Christian Aabro; Julie Top-Nørgaard; Peter Østergaard Andersen; Lene S.K. Schmidt; Kira Saabye Christensen; Kurt Bendix-Olsen; Crisstina Munck; Benedicte Bernstorff; Unni Lind; Lone Grundtvig Buss; Karen Prins; Christian Sandbjerg Hansen; Mathilde Sederberg; Sine Penthin Grumløse; Anne Mette Buus; Signe Hvid Thingstrup; Nanna Jordt Jørgensen; Anja Marschall; Anne Bahrenscheer; Anne Leick Jepsen; Line Togsverd; Anne Nguyen-Quy; Birgitte Virenfeldt Damgaard; Bolette Kvist Hedegaard-Degn; Eva Rose Rechnagel; Kathrin Houmøller; Lise Jönsson Koumaditis; Torkil Østerbye; Helle Dorthe Buch Vanghøj; Jo Krøjer
  • År: 2022
  • Sidetal: 478
  • Forlag: Gyldendal

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]