Tryg tilknytning i dagplejen

Tryg tilknytning i dagplejen

Tryg tilknytning i dagplejen

152,00 kr. (190,00 kr. inkl. moms)

Beskrivelse

Tryg tilknytning i dagplejen

I denne lille bog får du vigtig viden om, hvordan du som dagplejer styrker dagplejebarnets trygge tilknytning i de første vigtige år.

Under forberedelse – udkommer uge 45

Tryg tilknytning mellem børn og de vigtige voksne er fundamentet for barnets trivsel og udvikling. Her spiller dagplejeren en helt central rolle sammen med mor og far.Tryg tilknytning giver barnet et godt selvværd og tillid til andre mennesker – og barnet lærer at regulere sine følelser og styre sin opmærksomhed. Den trygge tilknytning er også vejen til sunde og trygge relationer til andre mennesker – livet igennem!

Heldigvis kommer den trygge tilknytning mellem børn og voksne som regel helt af sig selv – og der er mange måder at gøre det på.

I denne lille bog får du vigtig viden om, hvordan du som dagplejer styrker dagplejebarnets trygge tilknytning i de første vigtige år.

Yderligere information

Vægt 0,6 kg
  • Forfatter: Rikke Yde Tordrup
  • År: 2021
  • Sidetal: 110
  • Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S

Relaterede produkter

Login

Registrering

Registrer dig for at oprette dig som digital abonnent – eller for at se dine seneste ordrer – redigere din leverings- og fakturerings-adresse – eller redigere dit kodeord og kontoinformation.

Hvis du oplever problemer med at registrere dig, så venligst skriv til
bogbutik@paedagogiskforum.dk, så opretter vi kontoen for dig.

Allerede bruger, men glemt dit kodeord?

[user_registration_form id="74967"]